Spaarlampluchtzuiveringsinstallatie

spaarlamp is milieuvriendelijke luchtzuiveringsinstallatie
‘Lightfresh verbetert de kwaliteit van leven. Bij gebruik van onze producten garanderen we de meest optimale luchtkwaliteit in afgesloten ruimtes en dragen daarmee, op milieuvriendelijke wijze, bij aan de gezondheid van de mens.’
We willen nog wel een Betrouwbaar Hollandsch Instituut dat de beweringen van het bedrijf Lightfresh controleert, maar het klinkt goed: Lightfresh Spaarlamp = Luchtzuiveringsinstallatie.

Foto van model met kapje met lamp erin: een beetje een geforceerd idee van reclamebureau? Kill your darlings. Het gaat gewoon om lampen die je in een fitting moet draaien of tl-buizen in armaturen klikken.spaarlamp is milieuvriendelijke luchtzuiveringsinstallatie
De lampen geven licht als iedere normale spaar- of tl-balk én zuiveren door ionisatie (lees meer tech-info op de Lightfresh-site) de lucht in de nabije omgeving. Sigaretterook, bacteriën, pollen, (keuken)geuren, printeruitstoot, fijnstof van verkeer: worden effectief vervangen door gezonde berglucht in enkele uren.
Geen duf kantoor meer maar een Alpenwei na hevige storm.
Geen aparte airco dus meer. spaarlamp is milieuvriendelijke luchtzuiveringsinstallatie
Er zijn daglichtlampen voor ARBO-strijdige-kantoorzolders, fijne sfeerlampen voor in de huiskamer en voor slaapkamers ook een lampje dat geen licht geeft.

Meer op de site van Lightfresh. Hier videootje kijken: de Lightfresch tegen de normale spaarlamp.

Share Button

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.