Intelligente Solar Keyboard Folio biedt optimale bescherming voor de iPad 2 en de nieuwe iPad

Amersfoort, 3 mei 2012 – Logitech introduceert een nieuwe accessoire voor de derde generatie iPad en iPad 2: de Solar Keyboard Folio. Dit product heeft een ingebouwd bluetooth-toetsenbord dat wordt aangedreven door licht. De ultraslanke Logitech Solar Keyboard Folio biedt daarnaast bescherming voor zowel de voor- als achterzijde van de iPad.

Net als de solar-toetsenborden van Logitech voor PC, maakt de Logitech Solar Keyboard Folio gebruik van ingebouwde zonnepanelen waarmee het apparaat zichzelf oplaadt. Indien compleet opgeladen gaat de batterij tot twee jaar mee, zelfs in volledige duisternis (gebaseerd op twee uur gebruik per dag).

“Steeds vaker zie je dat de tablet gebruikt wordt voor een veelvoud aan activiteiten, van het sturen van e-mails tot het bekijken van video’s. Hierdoor gaat de gebruiker op zoek naar accessoires die bij z’n veranderende behoeften passen”, zegt Alexis Richard, directeur product marketing bij Logitech. “De Logitech Solar Keyboard Folio is een slim verlengstuk van de iPad. Het slanke, ingebouwde toetsenbord gebruikt licht om zich op te laden en levert een optimale bescherming van de tablet, voor zowel de voor- als achterkant. Bovendien maakt de folio met zijn ultraslanke ontwerp de tablet nauwelijks groter of zwaarder.”

Meerdere standen
Voor wie de iPad op verschillende manieren gebruikt, bijvoorbeeld het typen van e-mails of het kijken van video’s, beschikt de Solar Keyboard Folio over twee verschillende standen. Hierdoor staat de iPad automatisch in de juiste hoek. In de eerste stand heeft de iPad-gebruiker een volwaardig toetsenbord tot zijn beschikking. In de tweede stand fungeert de eerste rij van het toetsenbord als mediaspeler en volumeregelaar.

Daarnaast beschikt de Solar Keyboard Folio over een directe aan-uitfunctie, die de iPad automatisch inschakelt wanneer de folio wordt geopend en op stand-by zet wanneer deze wordt gesloten.

Prijs en beschikbaarheid
De Logitech Solar Keyboard Folio is naar verwachting beschikbaar vanaf eind mei 2012, voor een adviesprijs van 129,00 euro.

Share Button

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.