Casper Gijzen green marketing en duurzame innovatieKeynote spreker
Een visueel ijzersterk en enthousiast verhaal over duurzame innovaties en green marketing, met een aantal bekende voorbeelden zoals Tesla en Fisker, maar ook een paar minder bekende maar minstens even ot de verbeelding sprekende voorbeelden en een vooruitblik naar de nabije en de verdere toekomst van duurzaamheid. Ook gaan we in op de ontwikkelingen in jouw branche: aansprekende voorbeelden voor jouw audience.
Een verhaal met relevante, inspirerende, visueel aantrekkelijke voorbeelden die iedereen enthousiast maken voor veranderen richting duurzaamheid!

Vragen? Neem contact op met Casper Gijzen via info@ecocool.nl of telefonisch: +31 10 215 05 40.

 

Strategische boardroom sessie, MT-workshops, medewerkers-pit-stop

Green marketing: wat is het, en wat is de vertaalslag naar jullie bedrijf of organisatie? Op verschillende niveau’s behandel ik de basis principes of ga ik met diegenen voor wie dit relevant is, dieper in op bijvoorbeeld strategische credibility, het vermeiden van greenwashing, ambassadeurs , partneren met doelgroepen: je klanten, je leveranciers,  eigen werknemers,  en op basis van mijn ervaring als mede-eigenaar van communicatiebureau Duurzability de communicatie over jullie duurzame kernwaardem, je duurzame product, dienst, proces en mensen.

Neem contact op om te bespreken hoe we dit met en voor jullie kunnen doen: info@ecocool.nl of telefonisch: +31 10 215 05 40.

 

Auteur: ECOCOOL-artikelen en content voor jouw media
Casper Gijzen auteur green marketing  en duurzame innovatieVoor (corporate) magazines, print en online, maak ik ECOCOOL artikelen, columns en gastblogs of interviews over duurzame innovatie. Complete, inspirerende, visueel aantrekkelijke content die jouw lezers enthousiast maakt voor duurzame ontwikkeling!

Neem contact op om te bespreken hoe dit voor jou kan werken: info@ecocool.nl of telefonisch: +31 10 215 05 40.

 

Presentator, discussie-begeleider, facilitator, dagvoorzitter, jurylid
Duurzaam evenement, manifestatie, festival, congres? Casper Gijzen heeft kennis van zaken en presenteert  de onderdelen, leid sprekers in, begeleidt panel- en zaaldiscussies over energietransitie, van-het-gas-stakeholder-bijeenkomsten, of is jurylid in duurzame (onderwijs-)competeties, enzovoort.

Neem contact op om je plannen te bespreken of Casper Gijzen te boeken:  info@ecocool.nl of telefonisch: +31 10 215 05 40.