Aandacht voor je nieuwe innovatieve duurzame produkt? bedrijf? evenement?

Persberichten
Kun je sturen aan info@ecocool.nl. Plaatsing is nooit gegarandeerd, maar als het past komt je persbericht op het blog (zie rubriek voorpagina).

Content-samenwerking
We kunnen ook samen bekijken hoe we een effectieve content-samenwerking kunnen aangaan. Hoe brengen we dat nieuwe product, die duurzame dienst, de duurzame haarvaten vanje bedrijf voor het voetlicht op een slimmem amnier die impact heeft. Misschien heb je wel kant-en-klare- content die zo op het blog kan, of we moeten nieuwe content maken voor ECOCOOL.nl die echt gaat werken, tekst, beeld, een infographic enzovoort, of iets met de social media, of een combinatie.
Kortom: van alles is mogelijk, mar wat is effectief en hoe kunnen we dat dan realiseren? Neem contact op om met elkaar de mogelijkheden te bespreken: info@ecocool.nl of telefonisch: +31 10 215 05 40.

Casper_Gijzen_bmw_hydrogen7_tanken ECOCOOLPresentaties, deelname aan evenementen
Bij bedrijfs-bijeenkomsten en evenementen over duurzaamheid geeft Casper Gijzen van ECOCOOL een leuke presentatie over duurzaamheid in de toekomst en duurzame innovatie.
Een met de opdrachtgever afgestemd verhaal met relevante, inspirerende, leuke, visueel aantrekkelijke voorbeelden die de aanwezigen op een leuke manier enthousiast maken voor duurzame ontwikkeling! Een inspirerende start, of intermezzo in je programma.
Kan ook in combinatie met andere presentatie-werkzaamheden bij het evenement of deelname aan panel of jury of andere inzet.
Neem contact op om met elkaar over de mogelijkheden te spreken! Hoe kan dit voor jouw werken? info@ecocool.nl of telefonisch: +31 10 215 05 40.

Custom made ECOCOOL-artikelen of blogsEcocool-bijdrage in Waag Magazines (serie over duurzame ontwikkelingen)
Voor (corporate) magazines in print en online omgevingen (intranet. websites) kan ECOCOOL custom-made-artikelen en blogs leveren over duurzaamheid in de toekomst en duurzame innovatie. Inspirerende leuke visueel aantrekkelijke artikelen die je doelgroep op een leuke manier enthousiast maken voor duurzame ontwikkeling!
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken: hoe kan dit voor jouw werken? info@ecocool.nl of telefonisch: +31 10 215 05 40.